Kus na kus (Save the Date 3)

 

Auteur: Cara Connelly
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 270
Jaar: 2017

Over het boek:
Niet alleen de bruiloft is top secret
 Christine Case is een serieuze verslaggeefster, geen roddeljournalist. Maar wanneer ze blundert bij een groot verhaal, krijgt ze van haar baas de keus: of ze haalt haar bureau leeg of ze doet wat ze gehoopt had nooit te doen: undercover gaan op een celebritybruiloft om een artikel te schrijven over het gelukkige bruidspaar. Filmster Dakota Rain haat de pers. Tijdens de bruiloft van zijn – net zo beroemde – broer heeft het dan ook zijn prioriteit om de persmuskieten buiten het hek te houden. Maar zijn aandacht wordt behoorlijk afgeleid door de beeldschone zangeres van de bruiloftsband
 Zich voordoen als countryzangeres? Christine draait haar hand er niet voor om. Het wordt alleen lastiger als ze de knappe en charmante Dakota ontmoet, en al helemaal als hij haar uitnodigt op zijn privĂ©-eiland. Want hoe houdt ze haar identiteit verborgen als ze in zijn armen ligt? Het is in normale omstandigheden al vrijwel onmogelijk om hem te weerstaan, maar in tropische sferen gewoonweg niet te doen!

Mening Natasja:
Christine heeft geen keus, ze moet op de bruiloft van Montana zien te komen zonder dat iemand weet dat ze een verslag schrijft over deze grote bruiloft.
Dakota de broer van Montana zal er voor zorgen dat er geen pers aanwezig zal zijn die dag.
Dan gooit Christine haar zang kwaliteit in de strijd samen met haar vader op deze grote bruiloft, en vliegen de vonken over tussen Christine en Dakota.
Je kunt je dan wel voorstellen dat dit niet helemaal goed zal gaan als de waarheid aan het licht komt.
Het verhaal verliest geen moment zijn charme, en je wil alleen nog maar weten hoe dit gaat aflopen.
Vele leuke uitspraken, en erotische stukjes. Een serie van een erg leuke schrijfster, die je een goed gevoel geven nadat het boek uit is.

****

Natasja.

Voorgaande delen:

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.