Kussen op eigen risico (Haven Point 4)

Auteur: RaeAnne Thayne
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2019
Bladzijden: 349

Over het boek:
Deel 4
Het veilig houden van de straten van Haven Point is niet alleen een báán voor politieagent Wynona Bailey, het is een familietraditie. Maar de laatste tijd beseft ze dat ze méér wil, en dan vooral van haar baas, de sexy commissaris Cade Emmett. Er is alleen één probleem: als beste vriend van haar broer is hij overdreven beschermend en ziet hij haar vooral als zijn kleine zusje. Hoe kan ze daar verandering in brengen?

Er zijn talloze redenen waarom Cade beter bij Wyn uit de buurt kan blijven. Wanneer ze gewond raakt tijdens haar werk, beseft hij echter pas hoe belangrijk ze voor hem is. Het liefst zou hij toegeven aan de gevoelens die hij al jaren in het geheim voor haar koestert… Maar wat zet hij daarmee allemaal op het spel?

Mening Marjon:
En ook deel 4 van deze geweldige serie (en het vervolg op Hope‚Äôs Crossing) is weer een juweeltje. Cade en Wynona zijn collega‚Äôs, al staat Cade een stukje hoger en is dat iets wat wel eens botst. Ze zijn al heel lang verliefd op elkaar maar hebben zo hun redenen om dat niet aan elkaar te laten merken. Intussen gebeurt er van alles om hen heen en ongemerkt groeien ze toch naar elkaar toe. Maar Cade draagt een geheim met zich mee over Wyn’s overleden vader… En als Wyn daar achterkomt is ze diep geraakt… Er zit diepgang in, iets wat veel waarde heeft.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

 

E√©n gedachte over “Kussen op eigen risico (Haven Point 4)”

  1. Ohhh deze heb ik gemist… zal hem op mijn wensen lijstje zetten..
    En dit is de eerste post die ik sinds tijden weer zie (mail krijg). Best gek maar zal weer even gaan kijken op je blog want heb nu kobo plus ūüôā

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.