Maan – Tiggy’s verhaal (De Zeven Zussen 5)

Auteur: Lucinda Riley
Uitgever: Xander Uitgevers
Jaar: 2019
Bladzijden: 606

Over het boek:
Na de dood van haar vader vertrekt Tiggy D’ApliĂšse naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird. Op het landgoed leert Tiggy de oude Chilly kennen, die haar vertelt dat ze een speciale gave heeft en dat het lot bepaald heeft dat hij haar op het pad van haar verleden zal brengen. Hij stuurt haar naar het Spaanse Granada om daar het spoor van de zigeunergemeenschap van Sacromonte te volgen. Wat is haar connectie met de fenomenale flamencodanseres La Candela? Langzaamaan ontrafelt Tiggy haar exotische maar gecompliceerde verleden. Tegelijkertijd krijgt ze kans haar eigen bijzondere gave steeds verder te ontwikkelen. Maar wanneer het lot een onverwachte wending neemt, zal ze moeten beslissen of ze in Granada blijft, of teruggaat naar Kinnaird, en Charlie
 De zeven zussen – Maan is het vijfde deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Mening Marjon:
De serie Zeven Zussen is heel populair en ik begrijp ook heel goed waarom. Maar mijn grote favorieten zullen de boeken nooit worden. Ik ben aan de serie begonnen en zal de serie ook uitlezen, maar ik kan er niet heel erg jubelend over zijn. Dit boek pakte me wel direct, alle hoofdstukken met Tiggy vind ik boeiend genoeg om ze ‘erg goed’ te vinden, maar het verleden vind ik dan weer langdradig en zo heel anders dan het heden. Toch weer uitgelezen en ik heb er geen spijt van, want het laatste deel van dit boek vind ik weer heel goed. Al met al een heen en weer beoordeling waar niemand iets mee opschiet. Ik kan verder weinig zeggen over het boek: ik vind Tiggy niet bijzonder neergezet of haar karakter echt uitgewerkt. Gewoon maar gaan lezen.

****

Marjon.

2 gedachten over “Maan – Tiggy’s verhaal (De Zeven Zussen 5)”

  1. Ik ben ook begonnen in deze serie en heb net het laatste deel ( voor n7 dan). Uit.
    Ik vond de boeken opzicht leuk had alleen moeite met deel 3 maar verder vind ik ze goed geschreven en ook leuk dat de boeken met elkaar verweven zijn vind ik erg leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.