Mijn belofte aan jou

Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: Z&K
Jaar: 2019
Bladzijden: 400

Over het boek:
‘Mijn belofte aan jou’ van bestsellerauteur Colleen Hoover gaat over Quinn en Graham, die elkaar ontmoeten wanneer ze ontdekken dat hun partners een affaire met elkaar hebben. Zes maanden later krijgen ze zelf een relatie. Dan gaat deze roman fast-forward naar zes jaar later: de relatie van Quinn en Graham kent ook hobbels. Hoe perfect hun liefde ook is, het zijn allebei mensen, en mensen zijn niet perfect. Hun belofte aan elkaar komt onder druk te staan. Maar van breken is geen sprake, als het aan Graham ligt. Colleen Hoover schreef met ‘Mijn belofte aan jou’ een roman die ontroert en aan het denken zet.

Mening Clasien:
Dit is het eerste boek dat ik lees van Colleen Hoover en wat een prachtige schrijfstijl heeft zij.
Makkelijk leesbaar, vol emoties die je voelt, goed neergezette personages waar je jezelf in kunt verplaatsen en een alledaagse situatie in menig gezin dat een kinderwens heeft.

Liefde op het eerste gezicht daar begint het mee, wat volgt is een huwelijk en kinderwens.
Maar wat als dit niet zo vanzelfsprekend is?
Dit verhaal vertelt over het grote verdriet, het afstand nemen van elkaar, de verschillende emoties.
Een realistisch neergezet verhaal.

****

Mening Marjon:
Een prachtig boek dat je bezig blijft houden, echt een ‘Colleen Hoover’. Ik begin echt fan van haar te worden. In dit boek spelen Quinn en Graham de hoofdrol. Hun mooie liefde wordt overschaduwd door een groot verdriet. Is hun liefde daar tegen bestand? En kan het kistje op zolder hun huwelijk redden? Prachtig verwoord dit grote verdriet waarin een aantal mensen zich zal herkennen.

*****

Clasien en Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.