Nachten in New York (Veel liefs uit Manhattan 1)

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2017
Bladzijden: 240

Over het boek:
Veel liefs uit Manhatten: Deze verliefdheid past niet in een gezonde levensstijl… Deel 1: Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp móét vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem is alleen dat ze al jaren verliefd op hem is, wat natuurlijk funest is voor een goede samenwerking. Dus doet ze haar uiterste best om dat voor hem te verbergen – met slapeloze nachten als gevolg. Vanwege zijn reputatie van hartenbreker heeft Jake aan Paige’ broer moeten beloven dat hij nooit iets zal beginnen met zijn kleine zusje. Kleine zusje. Klein. Als Jake dat nou maar vaak genoeg herhaalt, gaat hij het misschien wel geloven. Want sinds Paige zijn kantoor is komen binnenvallen, Ă©Ă©n en al blonde, langbenige verleiding, doet hij geen oog meer dicht!

Mening Marjon:
Een heerlijk boek met de sfeer van Manhatten, New York. Paige vormt een hechte vriendschap met haar vriendinnen Eva en Frankie en de drie vrouwen zijn leuk neergezet. En dan zijn er Matt (broer van Paige) en diens beste vriend Jake. Jake is al heel lang die beste vriend en al heel lang speelt er iets bijzonders tussen Paige en Jake. Maar Jake is beschadigd door wat er in zijn jeugd is gebeurd… Natuurlijk is het een voorspelbaar verhaal maar met verrassende elementen: Zoals de eigenwaarde van Paige, de bijzondere vriendschap tussen de drie vrouwen, de kracht waarmee ze hun eigen bedrijf starten. Grappig detail: De drie vriendinnen komen van Puffin Island. Ik kijk uit naar het volgende deel.

*****

Mening Natasja:
Nadat Paige en haar beste vriendinnen hun baan kwijt raken zitten ze er even helemaal doorheen. Zal Paige de hulp van Jake aannemen? Of zitten haar gevoelens nog te diep?
Wat een leuke serie wordt dit weer, want na het lezen van “Aanzoek bij Tiffany’s” wist ik al dat dat dit snel gelezen zou gaan worden. Het vreemde is wel dat dit boek eerder uit was dan “”Aanzoek bij Tiffany’s”. Op zich kun je het los van elkaar lezen, maar zodra ” Nachten in New York” leest weet je dat het wel prettig is om ze op volgorde te lezen.
Diepgaande vriendschappen, verborgen verlangens, het verhaal heeft het allemaal.
Het was dus weer genieten. Ik hoop dat het volgende deel snel zal verschijnen.

****

Marjon en Natasja.

Vorige deel (deel 0.5):

7 gedachten aan “Nachten in New York (Veel liefs uit Manhattan 1)”

          1. Vaak geven ze er 3 achter elkaar uit. Dus even geduld 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.