Onder de sterren van Montpellier

Auteur: Marina Folkers
Uitgever: Zomer en Keuning
Jaar: 2018
Bladzijden: 320

Over het boek:
Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?
Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is?

Mening Marjon:
Een mooie roman die je moeilijk weglegt. In eerste instantie zoek je nergens iets achter: twee enigszins eenzame mensen ontmoeten elkaar en worden verliefd. Maar dan blijkt er van alles op de achtergrond te spelen: zijn grote geheime beroep, iets met zijn broer en zijn wantrouwen en haar moeilijke jeugd en een nare gebeurtenis bij haar oude werk spelen een grote rol bij het verloop van hun relatie samen. Twee mooie mensen in het mooie Montpellier, romantiek maar ook zoveel meer. Aanrader!

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.