Onderstromen

onderstromen

Auteur: Tamara McKinley
Uitgever: De Kern
Jaar: 2006
Aantal bladzijden: 366
Waardering: *****

Korte samenvatting:
Vlak na de Tweede Wereldoorlog keert Olivia Hamilton vanuit Engeland terug naar haar geliefde Australi√ę, waar haar moeder pas is overleden. In haar geboortedorp Trinity hoopt ze de waarheid te vinden achter een aantal onthutsende documenten uit haar moeders nalatenschap. Daarbij heeft ze de hulp nodig van haar verfoeide oudere zus Irene en een oude vriendin van haar moeder.

Mening:
Wat is dit toch een prachtig boek. Ik las het een keer eerder en kon het nu digitaal aanschaffen, geweldig! Zo kan ik het vaker herlezen, want dat is absoluut de moeite waard. Het boek pakt vanaf de eerste bladzijde en het laat je niet meer los. De sfeerbeschrijvingen over dit stukje Australi√ę zijn ook geweldig! Aanrader!

En dit schreef ik ruim 4 jaar geleden, toen ik het boek voor het eerst las:
Zalig boek. Ik was verloren vanaf de eerste bladzijde en het hield me bezig. Een beetje onwaarschijnlijk hier en daar, maar niet onmogelijk. En verder deed dat er ook niet toe. Het leest als een trein, houdt de aandacht vast, verveelt geen bladzijde en is zó de moeite waard. Laat Tamara McKinley alsjeblieft nog veel boeken schrijven.

Marjon.

2 gedachten over “Onderstromen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.