Ontdekking (Mijn Man 2) ***

ontdekking

Auteur: Jodi Ellen Malpas
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Pagina’s: 507
Jaar: 2013

Samenvatting:
Ava wist dat ze beter niet voor de charmes van Jesse Ward kon vallen, en toch raakte ze verstrikt in zijn spel van passie en macht. Ze kiest voor zichzelf en gaat bij hem weg, maar het is moeilijk hem te vergeten. Als Jesse opnieuw in haar leven verschijnt, is Ava vastbesloten antwoorden te krijgen en te ontdekken welke donkere geheimen de woest aantrekkelijke Jesse onder zijn perfecte uiterlijk verbergt. Mijn man – Ontdekking is het tweede deel van de vurigste trilogie tot nu toe, en het vervolg op Mijn man – Obsessie. Voor de lezers van Negentig dagen Genevieve, Speel met mij en Vijftig tinten grijs.

Mening:
Het boek was wel goed, maar weer zoveel herhalingen met gezegdes dat ik soms had van: ja nu weet ik het wel. Toch zitten er ook weer spannende en leuke stukjes tussen.  Ik had ook momenten dat ik Jesse totaal niet leuk vond en me ergerde aan hem, en dacht: Ava waarom blijf je bij hem. Ik blijf natuurlijk nieuwsgierig hoe dit allemaal gaat aflopen. Deze keer neem ik eerst even een ander boek tussen door, maar zal dan zeker het derde deel op gaan pakken.

***

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.