Ontdooid

Ontdooid

Auteur: Jill Shalvis
Uitgever: De Vrijbuiter
Bladzijden: 320
Jaar: 2012

Over het boek:
Als haar verloofde niet komt opdagen bij de bruiloft, gaat Breanne Mooreland maar alleen op huwelijksreis. Eenmaal op de plek van bestemming ‚Äď een hotel hoog in de bergen ‚Äď woedt er een zware sneeuwstorm en blijkt h√°√°r suite bovendien al vergeven te zijn. Onder de douche staat namelijk de woest aantrekkelijke Cooper Scott, een voormalig rechercheur die zich wil bezinnen op zijn toekomst. Omdat het hotel ingesneeuwd is √©n het personeel zich uitermate vreemd gedraagt, heeft Breanne geen keuze: ze moet haar wantrouwen jegens mannen opzij zetten en blind varen op Cooper. En al helemaal als ze in de kelder oog in oog staat met een lijk‚Ķ

Mening Natasja:
Breanne laat zich niet kennen als haar verloofde haar laat zitten en besluit alleen op huwelijksreis te gaan. Het is toch allemaal al betaald, waarom zou ze er dan niet van gaan genieten. Maar de zware sneeuwstorm, de onbekende man in haar kamer zorgen ervoor dat alles anders wordt dan ze gepland had.

Wat een aangenaam leuk spannend en luchtig boek was dit.
In de vakantietijd lees ik meestal een stuk minder boeken, en de boeken die ik lees zijn vooral wat luchtiger omdat ik dan nogal snel afgeleid ben. Maar dit boek moest ik toch iedere keer weer oppakken, omdat het zo gezellig las, het was ontspannen, en toch de nodige spanning, zeker als er in het griezelige hotel een lijk gevonden wordt.
De sfeer tussen Cooper en Breanne was erg aangenaam en je zou haast willen dat je zelf in dat hotel opgesloten zat.
Een heerlijke chicklit zeker voor in de vakantiedagen.

****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.