Oogstkoken

Auteur: Seasons 
Samenstelling: Willemijn ter Hart-Koopal
Jaar: 2018

Over het boek:
Oogstkoken staat boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen. Maar wat dit jubileumboek van Seasons zo compleet maakt, is dat er daarnaast voor elke groente en fruit tips & trucs gegeven worden om te zaaien en te oogsten uit eigen moestuin. Ook zet Oogstkoken al die geweldige conserveertechnieken die we bijna vergeten waren nog eens overzichtelijk op een rijtje. Kortom: het meest complete kookboek voor liefhebbers van puur eten.

Mening Marjon:
Ik kon dit boek digitaal inzien via Leeslounge (Abonnement tijdschriften en luisterboeken) en was verkocht. Het vertelt over de meest gangbare groente en fruit hoe je dat zelf kan kweken (ook als je een balkon of kleine tuin hebt).  Per soort wordt verteld wanneer je moet zaaien, het kan oogsten, hoe je het kan inmaken en dan staan er ook nog en paar smakelijke recepten bij met die soort in de hoofdrol. Prachtig vormgegeven met overzichtelijke tekst en mooie foto’s. Recepten bevatten niet al te veel ingrĂ©diĂ«nten en niet te ingewikkeld. Voor iedereen die puur uit eigen tuin of van eigen balkon wil eten. Ik heb mezelf uiteindelijk het fysieke boek cadeau gedaan. Heel waardevol!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.