Op het eerste gezicht – Sullivan-serie deel 1

opheteerste

Auteur: Bella Andre
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2013
Aantal bladzijden: 272

Korte samenvatting:
Chloe Peterson heeft een heel zware nacht achter de rug. De grote blauwe plek op haar wang is daarvan het bewijs. En als haar auto van een natte weg rechtstreeks een greppel in schuift raakt ze ervan overtuigd dat zelfs de waanzinnig knappe man die haar redt te midden van de regenstorm, te mooi is om waar te zijn. Of niet? Chase Sullivan reist als succesvol fotograaf de hele wereld over, en heeft de mooie vrouwen voor het uitkiezen. Zijn leven is perfect zoals het is – totdat hij die Ă©ne vrouw tegenkomt die zijn avances niet meteen beantwoordt. Chloe is het mooiste wezen dat hij ooit ontmoet heeft, maar Chase moet alles op alles zetten om de vrouw van zijn dromen niet te laten ontsnappen. Zal Chloe hem ook in haar armen durven sluiten?

Mening:
Een lekker boek voor tussen door waar je niet bij hoef na te denken. Toen ik de cover zag van dit boek had ik zoiets van nou dit word een mooi romantisch boek,dat is het dan ook zeker maar met heel veel seks moet ik er wel bij zeggen. En dat verwachte ik bij deze cover niet op het eerste gezicht. Ik miste wel wat diepgang in het boek en had ook meer spanning verwacht toen ik de beschrijving van het boek las. Maar toch wil ik het volgende deel lezen.

***

Natasja.

5 gedachten aan “Op het eerste gezicht – Sullivan-serie deel 1”

  1. Dit is nou echt een boek voor lui op de bank of stoel, nergens bij nadenken en gewoon lekker suf lezen. Het leest lekker weg. Verwacht geen hoogstandje want inhoud heeft het niet echt. Het begint best aardig, maar als ze elkaar seksueel gevonden hebben is dit bijna het enige wat er nog gebeurt. Af en toe wordt er nog iets over het verleden van Chloe verteld. Sterren 3

  2. Zojuist uitgelezen. Het las lekker weg, maar ik vind het een nietszeggend boek met een tikje teveel eveneens nietszeggende seks. Ik geloof niet dat ik de volgende delen nog ga lezen, maar niets is zo veranderlijk als een mens.

    ***

    Marjon.

  3. Ik vond persoonlijk dit deel ook te veel seks bevatten, maar deel twee is mooier dus ik zou het toch een keer proberen Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.