Piece of Kate

pieceofkate

Auteur: Emily Lichthart
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2015
Bladzijden: 272

Over het boek:
Na een berg vergeefse sollicitaties gooit de 28-jarige Katherina – Kate – Smit het roer om: ze begint een taartenwebshop. Wanneer haar kersverse site getipt wordt door een hippe glossy is deze binnen de kortste keren een grote hit.

Al snel opent Kate ook een echte winkel. Als vervolgens een buitengewoon charmante zakenman in haar zaak wil investeren, lijken al haar wensen uit te komen. Ineens bevindt Kate zich in de wereld van filmfestivals, BN’ers, deftige grachtenpanden en buitenlandse reisjes.

Het succes heeft wel een keerzijde: Kate stort zich zo halsoverkop in dit nieuwe avontuur dat ze de controle dreigt te verliezen. En dan blijkt het gezegde be careful what you wish for maar al te waar…

Mening Marjon:
Een leuk boek, waar je al gauw in zit. Het verhaal blijft echter wel wat aan de oppervlakte hangen en het leven van Kate verandert in zo’n hoog tempo, dat ik het af en toe niet goed kon bijbenen. Daardoor wordt het verhaal een beetje rommelig. Maar het heeft ook veel grappige momenten en je gaat om Kate geven. Als debuutroman is het zeker veelbelovend.

***

Marjon.

4 gedachten over “Piece of Kate”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.