Raadsels rond het duinhuis

raadselsromdhetduinhuis

Auteur: Julia Burgers-Drost
Uitgever: VBK Media
Jaar: 2015
Bladzijden: 182

Over het boek:
Anne ter Brugge gaat als vakantiehulp werken in een strandpaviljoen aan zee. Eigenaresse Jollie bemiddelt in de zorg voor onderdak in een duinhuis waar Anne, samen met andere vakantiehulpen haar intrek neemt. Anne zet haar beste beentje voor; het is hard werken maar ze geniet van de gezinnen die er vakantie houden en de mensen in ‘haar’ paviljoen. Toch lijken er ‘s avonds vreemde zaken te gebeuren, maar niemand weet er het fijne van. Als strandjutter Nelis Hamer plotseling dood wordt aangetroffen, is het gedaan met de rust op het strand.

Mening Marjon:
Heerlijk eigentijds boek met toch een tikje streekroman van weleer. De hoofdrol is voor Anne, een fris, lief meisje dat net afstudeert als lerares. Ze komt uit de Achterhoek maar wil graag een baan aan de kust en kan eerst aan het werk in een strandpaviljoen. En dan komt er van alles op haar pad en blijkt ze toch ook heel volwassen en wijs te zijn. Het leest heerlijk weg, heeft een stukje spanning en het geloof speelt een kleine rol.

****

Marjon.

2 gedachten over “Raadsels rond het duinhuis”

  1. Zeer goede blog! Heeft u aanbevelingen voor aspirant-schrijvers? Ik ben hoop om mijn eigen te beginnen blog binnenkort maar ik ben een beetje verloren op alles. Zou u Suggestie te beginnen met een gratis platform zoals WordPress of ga voor een betaalde optie? Er zijn zoveel keuzes opties die er zijn dat ik volledig verward .. Elke aanbevelingen ? Veel dank !

    1. Ik ben zelf begonnen op een gratis site omdat ik er en geen verstand van had (en dan is alles kant-en-klaar) en omdat ik niet wist of ik er mee door zou gaan. Mocht je later alsnog een betaalde site (veel meer mogelijkheden en ruimte voor afbeeldingen) willen, is het mogelijk om van een gratis WordPress-site naar een site met WordPress-software alles over te zetten en gaat er niets verloren.

      Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.