Ronduit verleidelijk (De Buchanans 4)

ronduit verleidelijk

Auteur: Susan Mallery
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 213

Over het boek:
Dani Buchanan wil maar √©√©n ding weten: is senator Mark Canfield haar biologische vader of niet? Om hem met deze vraag te confronteren moet ze echter eerst langs zijn geadopteerde zoon Alex zien te komen, die zijn vader als een pitbull verdedigt. De senator kan op dit moment geen affaires en geheime liefdesbaby’s of andere schandalen gebruiken, dus Alex ziet Dani liever gaan dan komen. Hoe irritant dat ook is, ze moet stiekem bekennen dat ze hem toch wel h√©√©l aantrekkelijk vindt. Uitkijken dus, want een relatie met Alex zou alles n√≥g ingewikkelder maken!

Mening Jolanda:
In het vorige boek van deze serie konden we al lezen hoe Dani erachter kwam dat haar vader niet de vader was van de drie broers. In dit boek draait het om Dani en komen we erachter wie haar vader is en hoe ze gaat proberen om hem te leren kennen. Ik vond dit boek echter wat te langdradig worden. Misschien ook wel omdat ik inmiddels al heel wat uurtjes achter elkaar las. Maar toch is het zeker net zo goed geschreven als de andere drie boeken. Dani haar stiefmoeder kan geen kinderen krijgen en heeft daarom veel kinderen geadopteerd en zorgt goed voor ze maar is heel snel jaloers op Dani. Dani heeft echter niks in de gaten en krijgt een relatie met haar stiefbroer. Dit vond ik dan wel weer een leuke wending.

***

Mening Natasja:
Het laatste gezinslid van de familie Buchanan – Dani – heeft het helemaal gehad met de mannen in haar leven. Ze besluit haar vader te gaan zoeken. Maar dan komt ze erachter dat haar vader Mark meer is dan gewoon een vader, hij is op weg om Senator te worden.
Past en wil Dani wel in dit leven? En hoe kan ze de geadopteerde zoon Alex aan zijn verstand brengen dat ze echt zijn dochter is?
Dit brengt weer heerlijke momenten mee in dit laatste deel van de Buchanans: een lach en een traan. Wat zal ik deze mensen allemaal gaan missen nu ik het boek uit heb. Maar één ding is zeker ik wil meer van Susan Mallery lezen.

****

Jolanda en Natasja.

Ook verkrijgbaar in de bundel:

Buchannans bundel

Voorgaande delen:

simpelweg verrukkelijk Onweerstaanbaar kwestievanchemie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.