Safe Heaven – Veilige haven

Safeheaven

Ook digitaal verkrijgbaar.

Auteur Nicholas Sparks
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
Jaar
2013
Aantal bladzijden
400
ISBN 9789000325283

Korte samenvatting
Het kleine stadje Southport in North Carolina wordt opgeschud door de komst van een mysterieuze vrouw. De mooie maar introverte Katie lijkt vastbesloten zich aan niemand te binden. Tot ze haar hart verliest aan Alex, een weduwnaar met een goed hart en twee jonge kinderen. Er is echter geen ontkomen aan het duistere geheim dat Katie probeerde te ontvluchten tijdens de angstige reis die haar naar Southport bracht. Kan ze accepteren dat in de diepste dalen alleen ware liefde een veilige haven biedt?

Mening
Ten eerste ben ik blij dat er weer boeken zijn van Nicholas Sparks in het Nederlands. En ik heb van begin tot eind van deze boek genoten. Ik werd meteen in het verhaal gezogen, en kon af en toe met moeite het boek wegleggen. ik hoop zeker dat deze uitgever gauw nog meer boeken van Nicholas Sparks uitbrengt. Aangezien mijn Engels niet zo goed is om een boek te lezen.

Aantal sterren (maximaal 5) *****

Manuela Reijnen

19 gedachten over “Safe Heaven – Veilige haven”

 1. Er zijn er opeens 3 verschenen in het Nederlands hĂš. Ook The NoteBook en Lucky One. Ik heb wel eens een boek van hem gelezen, maar dat was in de periode dat mijn voorkeur sterk naar thrillers uitging en romans vond ik toen al gauw tegenvallen. Ik zal maar weer eens een boek van hem proberen!

  1. Hoi Marjon. Ja The Notebook was de eerste boek die ik van hem gelezen heb. En The Lucky One heb ik als film gezien. Nog niet het boek van gelezen

   1. Hihi Manuela,

    Nee, sorry, ik was in de war met Message in a bottle. Maar als deze boeken een succes zijn, gaan ze vast wel meer vertalen!

   1. Ik heb van de week de digitale uitgave van Message in a Bottle en The Notebook gekocht – ben nu in het eerste bezig.

 2. Hi Marjon. Message in a bottle heb ikzelf ook nog niet gelezen, ken alleen de film. Maar The notebook vond ik een heerlijk boek om te lezen

 3. Hihi ik zag het. Maar de boek die je nu aan het lezen bent leest ook lekker weg. Die had ik binnen een dag uit. Staat op me E-reader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.