Samen in de sneeuw (Buchannan broers 1)

sameninde

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: 123

Over het boek:
Een onvergetelijke kerst voor de broers Buchannan… Natuurlijk stemt dokter Daniel Buchannan in wanneer zijn broer hem vlak voor kerst vraagt op zijn kinderen te passen. Alleen kan hij dat niet in zijn eentje, en er is maar Ă©Ă©n persoon die hem kan helpen: Stella, zijn ex-verloofde. Hoewel ze nog niet over hun breuk heen is, springt ze bij. En dan beseft hij pas wat hij heeft gemist…

Mening Natasja:
Daniel en Stella zijn een prachtig stel. alleen wil Daniel voor geen goud kinderen en trouwen. Door al wat hij en zijn tweeling broer Patrick mee hebben gemaakt wil hij ook niks met kerst te maken hebben.
Hij verbreekt de verloving met Stella, hierdoor gaat Stella weg. Maar Kan Stella iedereen wel missen en zeker haar werk in het ziekenhuis en haar leuke collega’s (waaronder Daniel en Patrick)?
Ze besluit terug te komen, en weet dat haar hart nooit aan een ander toe zal behoren, maar hoe gaat ze hier mee om?
Als Patrick voor zijn werk weg moet word Daniel ingeschakeld om op zijn kinderen te passen, maar dit kan hij echt niet alleen. Stella beseft dat ze haar gevoelens aan de kant moet zetten en besluit hem te helpen.
Dit brengt erg leuke momenten met zich mee, zeker de lieve 10 jarige Alfie heeft bij mij een plekje in mijn hart gekregen, zo wijs al, maar toch nog zo kinderlijk.
Je kunt je voorstellen hoe een man met kinderen om gaat die er zelf geen wil, hij zet zijn beste beentje voor maar er gaat van alles mis.
Een lief en warm verhaal met toch de nodige luchtige humor. Top.

****

Mening Marjon:
Een gezellig en romantisch boek, maar ik kwam er niet lekker in. Het voelde wat rommelig, vol tekst die niet zo goed weggestreept had kunnen worden. Sarah Morgan heeft in haar boeken vaak het thema ‘kerst-trauma’ en dat komt ook hier weer in voor. Een van de hoofdrolspelers heeft een hekel aan kerst, maar draait bij als de liefde om de hoek gaat komen. Alfie, het tien-jarig zoontje van Patrick vind ik iets te wijs neergezet voor een kind van zijn leeftijd. Maar om in kerstsferen te komen voldoet dit boek prima.

Natasja en Marjon.

Ook verkrijgbaar in de bundel:

kerst-met-sarah-morgan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.