Samen

 

Auteur: Julie Cohen
Uitgever: de Fontein Romans & Spanning
Bladzijden: 368
Jaar: 2018

Over het boek:
“Samen’ van Julie Cohen is een aanrader voor de fans van Jojo Moyes en Liane Moriarty!

Op een ochtend die begint als elke andere staat Robbie op, kust zijn nog slapende vrouw Emily, en legt een brief voor haar neer. Dan trekt hij de deur achter zich dicht en loopt weg van hun huis, hun leven samen, en hun onverbrekelijke liefde. De reden achter Robbies daad wordt duidelijk als het verhaal langzaam terugspoelt naar 1962, door het leven van twee mensen die in elkaar de liefde van hun leven hebben gevonden, maar wier liefde geworteld is in een groot geheim. Een geheim dat tegen elke prijs beschermd moet worden


Eerder verscheen van Julie Cohen het boek “Zij, jij en ik’

Mening Natasja:
Dit verhaal wordt achterstevoren verteld en dat is wel even wennen hoor. Maar om de keuzes en geheimen van Robbie en Emily te snappen was dit een hele wijze stap van de schrijfster. Je valt meteen in een heftig verhaal als je begint en ik begreep er eerlijk gezegd helemaal niks van. Maar door de terugblikken in het verleden valt alles beetje bij beetje bij op zijn plaats.
Soms hebben mensen geheimen en maken ze keuzes in hun leven waar niet iedereen het mee eens zal zijn. Maar de liefde tussen Robbie en Emily laat zien dat het soms niet anders kan, of je het daar mee eens bent of niet.
Ik kan helaas verder niet veel zeggen over dit verhaal, je moet het zelf lezen om te beoordelen. Ik vond het geweldig goed gedaan en het plot is fantastisch.

*****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.