Schitterend kwaad *****

schitterendkwaad

Auteur: Rebecca James
Jaar: 2010
Uitgever: Mouria
Blz.: 285

Samenvatting:
Wat zou jij doen als je zusje werd vermoord? Een moord waarvan je getuige bent geweest en waartegen je niets hebt kunnen doen?
Wat zou jij doen als plotseling het populairste meisje van je nieuwe school je beste vriendin wil worden?
Schitterend kwaad is een razend spannende pageturner over Katherine en Alice. Katherine probeert een nieuw leven op te bouwen na de dood van haar zusje Rachel. Alice wil haar beste vriendin worden. Maar Alice heeft haar eigen, duistere bedoelingen. Spoedig zit Katherine gevangen in een web van verraad waarin ze niemand meer kan vertrouwen.

Mijn mening:
Dit boek heb ik in één ruk uitgelezen. Heerlijke schrijfstijl met onderliggende spanning. Katherine heeft in haar verleden een heftige periode meegemaakt en is verhuisd om deze tijd achter zich te laten. Ze leeft met haar geheim, totdat ze een nieuwe vriendin krijgt Alice en haar alles toevertrouwd. Alice blijkt echter niet zo lief als ze lijkt. Het boek verteld het verhaal over Katherine nu en vroeger toen ze nog Katie heette. Het verhaal pakt je en laat je niet meer los, zowel meeslepend als ontroerend. Goed neergezette karakters.

*****

Clasien

E√©n gedachte over “Schitterend kwaad *****”

  1. gelezen 31-1-2011 mijn reactie van het boek *****
    Wat een schitterend goed boek is dit,van het heden naar 2 maal het verleden,sja het klinkt ingewikkeld maar het valt wel mee.
    Je word mee gesleurd naar haar tiener tijd maar ook weer naar de tijd toen ze 17 was.Dit word allemaal zo mooi gedaan dat je gewoon door blijft lezen en geen moment verward raakt.
    Heel emotioneel en spannend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.