Secret Scouts en de vermiste president (Secret Scouts 2)

secretscoutsendevermistepresident

Auteurs: Dennis Kind en Wendel Kind-Wagenaar
Uitgever: Aerial Media Company bv
Jaar: 2016
Bladzijden: 352

Over het boek:
Deel 2.
Drie maanden nadat de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack hun avontuur met Leonardo da Vinci ternauwernood hebben overleefd, staan ze voor een belangrijke keuze; om een geheimzinnige boodschap uit het verleden te ontrafelen moeten ze de wet overtreden of terug naar het verleden.
Tom wordt gegrepen door De Gooische Moordenaar en de vrienden belanden in levensbedreigende situaties. Dan blijkt opeens dat de Amerikaanse President wordt vermist. Ze zetten alles op alles om hem te vinden en te voorkomen dat de geschiedenis voor altijd verandert. Achterna gezeten door de politie en zij aan zij met Martin Luther King dringt langzaam tot hen door dat vrijheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Lukt het ze om de President ooit nog terug te vinden?

Mening Marjon:
Het was alweer even geleden dat ik deel 1 las en ik was bang dat ik moeite zou hebben hier in te komen. Maar niets was minder waar. Vanaf bladzijde Ă©Ă©n zit je weer helemaal in het verhaal en het laat je ook niet meer los. Het is zo spannend en met zo’n tempo geschreven, dat je alleen maar verder wil lezen en lezen. Het boek leidt ons naar Steve Jobs, naar Barack Obama, naar Aken in het jaar 1517 en naar nog veel meer dingen. Het is zo geschreven dat je het idee hebt dat alles wel echt gebeurd kan zijn en dat er heel veel dingen uit onze geschiedenis verklaard worden. Maar behalve dat is het gewoon een ongelofelijk leuk en spannend boek met veel inhoud en humor. Alles is wel vertegenwoordigd. Wat een aanrader!

Wel raad ik aan eerst deel 1 te lezen (zie hieronder), maar dat is niet bepaald een straf 😉

Ik ontving dit boek via de auteur van de uitgever, waarvoor mijn hartelijke dank!

*****

Marjon.

Voorgaande deel:

secretscouts-leonardo-lr

 

3 gedachten over “Secret Scouts en de vermiste president (Secret Scouts 2)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.