Siciliaans verlangen

 

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2016
Bladzijden: 124

Over het boek:
Toen Laurel Ferrara twee jaar geleden een vreselijke ontdekking deed, kon ze niet anders dan vertrekken. Haar huwelijk was voorbij, dat wist ze zeker, dus dit was de enige oplossing. Nu is ze terug op Sicilië en daar staat hij: Cristiano Ferrara. Nog steeds overweldigend aantrekkelijk, nog steeds haar echtgenoot. Hij eist dat ze, als zijn wettige echtgenote, zijn villa deelt – en zijn bed. Zo dicht in zijn adembenemende nabijheid zijn, vindt ze bijna onverdraaglijk. Want het risico dat haar geheim uitkomt, wordt alleen maar groter… Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

Mening Natasja:
Laurel en Cristiano zijn al twee jaar uit elkaar en hebben elkaar sindsdien niet meer gezien. Nu haar beste vriendin gaat trouwen, die tevens de zus is van Cristiano zal ze terug moeten naar Sicilië.
De scheiding is er nog steeds niet door en dat maakt alles nog net even wat moeilijker, want er zijn veel dingen niet uitgesproken. De machtige Cristiano, die iedere dag nog met pijn en woede rond loopt, weet niet wat hij ziet als ze op het vliegveld aan komt.

Ik lees erg veel van Sarah Morgan, maar heb eerlijk gezegd niet geweten dat ze verhalen onder Bouquet had geschreven, boeken die ik eigenlijk nooit lees.
Maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt toen ik er eenmaal in begonnen was, want ik verwachtte weinig verhaal, maar niks is minder waar. Ook in dit verhaal komt haar fijne schrijfstijl naar boven, met de nodige drama, humor, en liefde.
Ik zal zeker meer van haar verhalen gaan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.