Slingers en stellages (De weddingplanner 4)

Auteur: Marijke Vos
Uitgever: Ambo | Anthos
Jaar: 2020

Over het boek:
In deel 4 van De weddingplanner van Marijke Vos organiseert Tessa de dubbele bruiloft van twee zussen. Het loopt voorspoedig, totdat de bruiden op het laatste moment van locatie willen veranderen.

De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie zal uit 8 delen bestaan en draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften.

Tessa en Maartje zijn dolgelukkig met de nieuwe opbergruimte voor alle attributen. Bij het inruimen kunnen de weddingplanners meteen allerlei decoraties apart houden voor hun volgende project: de dubbele bruiloft van twee zussen. De plannen lopen voorspoedig, totdat de bruiden op het laatste moment van trouwlocatie willen veranderen. De beslissing zorgt voor wrevel tussen Tessa en Maartje, want wie neemt al het geregel op zich? Ook hebben de zussen hun advies nodig over de bruidsjurken van de strenge ontwerpster Antonia en haar stille assistente, die een onthulling doet over haar baas
 Op de bruiloft loopt Tessa muziekdocent Michiel weer tegen het lijf. Ze kan het goed met hem vinden, en hij ziet er zeker goed uit in pak, maar ze zou eigenlijk liever bijkletsen met Rob. Waarom is hij opeens zo kortaf tegen haar? Kan Tessa dan toch beter op de avances van Michiel ingaan?

Mening Marjon:
In dit deel escaleert er iets en wordt Tessa tussen twee mannen heen en weer geslingerd. Het feit dat de ene man wel erg afstandelijk doet maakt de keuze makkelijker. Maar is het ook de juiste keuze? Dit deel las weer heerlijk weg, je vliegt er doorheen.

****

Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.