Slow cooked vega

Auteur: Katy Holder
Uitgever: Good Cook
Jaar: 2019
Bladzijden: 216

Over het boek:
Vegetarische gerechten uit de slowcooker
Een slowcooker biedt je dé oplossing voor een makkelijke en smaalvolle maaltijd, zonder lang in de keuken te staan. Zet ‘s ochtends je slowcooker aan en kom ‘s avonds thuis in een huis gevuld met heerlijke geuren. Slow cooked vega geeft meer dan 100 vege- tarische recepten voor deze eenvoudige manier van koken.
Van soepen, curry’s en pasta’s tot salades, stevige comfortgerechten en zelfs desserts. Slow cooked vega geeft je een nieuwe verzameling beproefde slowcookergerechten die geschikt zijn voor zowel vegetariërs als groenteliefhebbers. Tijdens de bereiding gaan er maar weinig voedingsstoffen verloren, waardoor je langzaam gegaarde maaltijd gezond en voedzaam is.
Of je nu vegetariër bent of gewoon op zoek naar ideeën voor vleesvrije maaltijden, Slow cooked vega biedt lekkere en veelzijdige eenpansgerechten die zeker bij je gezin in de smaak zullen vallen!

Mening Marjon:
Ik heb nu ruim 2 jaar een slowcooker (en sinds een paar maanden zelfs 2) en maak er echt heel veel in klaar. Maar op soep na is het toch vaak met vlees. Dus ging ik op zoek naar een vegetarische aanvulling en dat werd dit boek. En wat ben ik er blij mee! Ik eet sowieso een aantal keren per week vegetarisch en dit boek vult mijn slowcookermaaltijden aan. Het enige wat opvalt is dat er heel veel met bonen (peulvruchten) wordt gewerkt, dat kan ook anders dacht ik. Paneer is een goede eiwitleverancier en je kan er natuurlijk altijd een ei bij bakken of koken. Maar het zijn stuk voor stuk lekkere gerechten met soms veel en soms weinig ingrediënten. En allemaal vegetarisch, sommige zijn zelfs veganistisch. Aanrader voor de slowcooker-keuken!

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.