Stamppotbijbel

Auteur: Werner Drent
Uitgever: Carrera
Jaar: 2018
Bladzijden: 464

Over het boek:
STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBER.
Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste stamppotten. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot ‘moderne stamppotten’ als komkommer-muntstamppot met frambozen en stamppot met zeekraal en gamba’s. Maar je kunt nog meer met stamppot: wat dacht je van een stamppotkroket of -wafel? Kortom, Stamppotbijbel is voor zowel de beginnende als de ervaren kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

MEER DAN 200 STAMPPOTRECEPTEN
HELDERE HOW-TO’S EN TECHNIEKEN
KLASSIEKE STAMPPOTTEN IN EEN MODERN JASJE
ONTDEK WAT JE NOG MÉÉR KUNT MET STAMPPOT
BOORDEVOL WEETJES OVER STAMPPOT

Mening Marjon:
Wat een creatieve ideeĂ«n heeft Werner Drent waar het gaat om stamppotten. Iedereen die van stamppotten houdt zal veel uit dit boek kunnen halen. De klassiekers, maar ook eigentijdse varianten, voor elk seizoen ook nog… Je komt het allemaal tegen. En dan heeft hij nog geweldige oplossingen voor gebruik van restantjes: kroketten, bitterballen, chips, wafels en nog veel meer. Zie hier de inhoud van het boek:

Recepten zijn overzichtelijk opgesteld met bovenaan een overzicht van welke attributen jij er voor nodig hebt. Mooie foto’s tussendoor. Helemaal goed.

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.