Stille zonde (Will Trent 7 – Sara Linton 13)

stillez

Auteur: Karin Slaughter
Uitgever: Bezige Bij
Jaar: 2013
Aantal bladzijden: 432

Over het boek:
Will Trent wordt voor een speciale opdracht uitgezonden als undercover agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als verwacht en hij komt volledig ge√Įsoleerd te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van Sara Linton, de vrouw van wie hij houdt, maar die hij niet durft te vertellen dat hij zijn leven op het spel zet.
Sara wordt opgeroepen wanneer een politieagent ernstig gewond is geraakt: haar stiefzoon Jared is in zijn eigen huis neergeschoten. Sara houdt Lena, Jareds vrouw, hiervoor verantwoordelijk: de vrouwelijke rechercheur trekt al een leven lang problemen naar zich toe. Zonder het te weten raakt Sara betrokken bij dezelfde zaak waaraan Will werkt. Het duurt niet lang of het gevaar omringt hen van alle kanten.

Mening Marjon:
Zodra er een nieuw boek van Karin Slaughter uitkomt, ren ik naar de winkel om het te kopen. Door allerlei omstandigheden gebeurde dat nu wat later en toen liet ik het eerst nog liggen ook. Want zodra je aan een boek van haar hand begint, leg je het niet meer weg en uit is uit en dan moet je weer een jaar wachten. Maar ik kon het niet langer weerstaan en begon er in. En yes, het is w√©√©r zo goed. Maar ik ben ook kritisch. Zo miste ik die beklemmende spanning van het begin af aan (wat niet wil zeggen dat het niet spannend was) en eigenlijk was al gauw duidelijk wie de ‘bad guy’ was. Desalniettemin was het erg verrassend de ontknoping te lezen, dat waar het om draaide, wat heel anders was dan steeds leek. Niet meer weg te leggen, het zoveelste goede boek met Sara en Will in de hoofdrol. Laten er nog heel veel boeken met deze twee hoofdpersonen komen.

 *****

Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.