Stoofbijbel

Auteur: Julius Jaspers
Uitgever: Carrera
Jaar: 2019
Bladzijden: 431

Over het boek:
Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto’s en how-to’s laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to’s en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto’s
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

‘Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!’
Recensie(s)

Mening Marjon:
Wat een heerlijk boek om van te watertanden. Ik kook vooral met de slowcooker (ik heb er 2 plus een instant cooker waarmee je ook kan slowcooken) dus dit is echt een boek voor mij: al die gerechten zijn om te zetten naar de slowcooker. Het is voor iedereen geschikt: er staan behalve veel vleesgerechten ook vegetarische en visrecepten in. Ook desserts staan er in, maar ook vele bijgerechten, zoals sausjes. Echt compleet. Een aanrader!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.