Stoven bij Janneke thuis

Auteur: Janneke Philippo
Uitgever: Culinair Karakter
Jaar: 2017
Bladzijden: 192

Over het boek:
Stoven is het derde boek van Janneke Philippi in de serie Bij Janneke thuis en bevat meer dan 60 recepten.
Van oma’s sukadelappen en Italiaanse wijnstoof tot Indische speklappen in ketjap-tomatensaus, eendenbout met paddenstoelen en ossenstaart met abdijbier. Lam, kalf, kip, vis en geweldige vegetarische stoofpotten. Met restjes stoofvlees maak je net als Janneke eenvoudig tosti’s, gratinbroodjes, miniburgers met pulled pork, pasteitjes en bitterballen.
Janneke

Mening Marjon:
Ben je vegetariër kan je dit boek wel laten liggen: er staan maar een paar vegetarische recepten in. Het merendeel is met vlees. Ik eet weinig vlees maar als ik het haal doe ik dat alleen bij een goede slager hier waarvan ik ook weet hoe ze hun dieren behandelen. En dan heb je direct heel lekker vlees. Dit boek nodigt dan wel uit om een heleboel recepten uit te proberen. Het staat vol met bijzondere recepten, veel variatie en recepten die zo eenvoudig lijken maar qua smaak vast fantastisch zijn en waar je zelf nooit opgekomen zou zijn. Het is een prachtig boek, overzichtelijk, voorzien van mooie foto’s en met recepten die voor iedereen goed te doen zijn, zonder lange lijsten van ingrediënten. Aanrader!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.