Thuis in Virgin River – Virgin River 1

thuisinVR

Virgin River deel 1

Los verkrijgbaar en als 1e boek van Virgin River 1e trilogie.

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2007/2012
Aantal bladzijden: 298

Korte samenvatting:
Het enige wat Melinda Monroe wil is weg. Weg uit Los Angeles, waar het leven druk is en gecompliceerd en alles haar herinnert aan Mark – haar overleden man. In een opwelling reageert ze op een advertentie waarin gevraagd wordt naar een verpleeg- en verloskundige voor Virgin River, een klein dorpje in Californië. Dit zou weleens precies de verandering kunnen zijn die ze nodig heeft! Helaas, het beloofde schattige huisje in idyllische omgeving blijkt een aftandse blokhut aan een modderweg te zijn, waar ze met haar stadse cabrio meteen in vast komt te zitten. En de plaatselijke arts die ze zou assisteren, doet ronduit vijandig tegen haar. Inpakken en wegwezen, denkt ze dus, maar een vondelingetje gooit roet in het eten. Eerst onderdak vinden voor de baby, besluit ze. En eerst misschien ook beter kennismaken met die knappe eigenaar van de plaatselijke bar? Het lijkt wel of er telkens weer dingen zijn die haar in Virgin River houden. Zou ze dan toch haar thuis gevonden hebben?

Mening:
Ik heb een traan gelaten, gelachen en me af en toe verloren in de vleugjes spanning. Wat een heerlijk boek. Geen hoogstandje, maar het leest heerlijk weg, heeft een beetje diepgang en vooral een aardige dosis herkenbaarheid. Het boek was niet meer weg te leggen.

Omdat ik de trilogie lees, lees ik de eerste drie boeken van Virgin River achter elkaar door. En nee, dat vind ik geen straf 😉

Aantal sterren: *****

Marjon.

10x bekeken

Share

15 gedachten over “Thuis in Virgin River – Virgin River 1

 1. natasja

  was een goeie tip marjon,mijn reactie van het boek

  Wat een warme liefdevolle roman was dit.
  Je begint aan het verhaal en je voelt op de één of andere manier dat je er meteen zelf bij bent.
  Ik had nog nooit iets van Robyn Carr gelezen maar zeker weten dat de rest ook aan de beurt komt.
  Een roman waar je heerlijk in weg zwijmelt,met hele lieve personages.
  Voor sommige misschien te zoet sappig maar ik heb er van genoten.*****

  Reageren
 2. Clas

  Meestal ben ik niet zo van de HQN romans, maar voor Robyn Carr met haar Virgin river serie maak ik een uitzondering. Heb net deel 1 dichtgeslagen en kan niet anders zeggen dan dat ik heb genoten van de inwoners van dit kleine dorp. Een luchtig, leuk en romantisch verhaal. Mel heb ik in mijn hart gesloten. Voor mij 4*

  Reageren
  1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

   Clas, geweldig dat je het eerste boek nu ook gelezen hebt. Ik ben er aan verslaafd! Mel komt in elk boek terug, ze loopt als een rode draad door de verhalen heen. Dat maakt het extra leuk.

   Reageren
    1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

     Oh heb jij dat ook al? Die acteur leeft niet meer hè. Maar die zie ik ook voor me als het om Preacher gaat.

     Reageren
 3. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

  Ik heb van het begin af aan gezegd dat ik de hele serie zou herlezen en het eerste boek heb ik nu herlezen. In plaats van dat het daardoor minder pakte vond ik het volgens mij nog beter dan de eerste keer. Is dat mogelijk? Wat heerlijk dat ik nu nog zoveel boeken van deze serie voor me heb!

  Reageren
   1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

    Zolang ik er net zoveel plezier aan beleef als aan dit boek herlezen: ja.
    Heerlijk toch!
    Voorheen herlas ik heel vaak en soms is een boek dan nog mooier!
    Haha… Alsof ik niets meer te lezen had…

    Reageren
     1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

      Haha… Ja, dat gevoel heb ik ook, maar ik hoef ze ook niet allemaal te lezen, ik bekijk het steeds meer van boek tot boek. En als ik zin heb om een boek waar ik zo van genoten heb te herlezen, dan doe ik dat lekker en dan denk ik niet verder. Anders word ik gek. Ik krijg ze ook niet gelezen als ik nooit iets herlees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.