Trein 16:50

Schrijver: Agatha Christie
Uitgever: Ebook.nl
Jaar: 2010 (1958)
Aantal blz: 230

Over het boek:
Twee treinen rijden langzaam naast elkaar. In de ene trein zit een vriendin van Miss Marple, die tot haar ontzetting ziet hoe in een helder verlichte coup?an de andere trein een jonge vrouw wordt vermoord. Ze gaat direct met haar verhaal naar de politie, maar daar gelooft men haar niet. Er is nergens een lijk gevonden. Miss Marple gaat op onderzoek uit en belandt met behulp van spoorboekjes en landkaarten in een klein dorp, waar ze niet alleen het slachtoffer vindt, maar ook de dader…

Mening Marjon (19 oktober 2010):
Ter ere van het feit dat het pas 120 jaar geleden was dat de Koningin van de Misdaad werd geboren, zijn er 12 boeken van de Pastel-serie digitaal uitgebracht. Naar ik begrijp is dat door Ebook.nl gedaan, want ze zijn nergens anders te koop. En als je een Reader hebt en Agatha Christie is een van je favorieten, ben je zo verkocht 🙂 Ik heb alle boeken van Christie, dus er zijn geen verrassingen meer, maar herlezen blijft leuk.
Ook dit boek is geweldig, het houdt vanaf de eerste bladzijde de aandacht vast en het plot is heel verrrassend en altijd veeeeel eenvoudiger dan jij denkt.

*****

Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.