Uitdaging in de rimboe

 

Auteur: Jessica Hart
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2004
Bladzijden: 158

Over het boek:
Daar zit ze dan: midden in Australië. Een en al droge bruine aarde, verzengende hitte en onafzienbare vlaktes. En in de verste verte geen gezellig terrasje te bekennen. Goed, de sterrenhemel is betoverend, en de luwe avonden op de veranda van het landgoed zijn absoluut verleidelijk – evenals de eigenaar overigens. Toch kan Bea niet zonder haar hooggehakte sandaaltjes en bijpassende jurkjes. En al helemaal niet zonder föhn! Nee, ze zal zich nooit kunnen aanpassen aan het ruige buitenleven en de bijbehorende mannen. Hoe heeft ze ook zo dom kunnen zijn om in te stemmen met dat wilde plan van haar vriendin Emily? Nu zit ze opgescheept met een man die thee zet in een billy en koeien opjaagt door de outback!

Mening Jolanda:
Ik ben nog nooit in Australië geweest, maar door dit boek heb ik een leuk idee gekregen van het leven op een boerderij in Australië.
Het gaat er wel wat anders aan toe dan hier, maar super leuk om te lezen. Twee mensen draaien al snel om elkaar heen en ondanks de egoïstische Emily houdt Bea vol. Leuk boek, maar wel wat te voorspellend.

***

Jolanda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.