Van min negen tot plus een!

Auteur: Jools Oliver
Uitgeverij: Kosmos-Z&K Uitgevers
Jaar: 2005
Bladzijden: 317

Over het boek:
Jools neemt je mee naar de hoogte- en dieptepunten van haar zwangerschappen en vertelt hoe zij zich aanpaste aan een nieuw lichaam, een nieuw eetpatroon en een nieuw leven. Het persoonlijke en openhartige verhaal van Jools Oliver, een jonge moeder Ă©n de vrouw van Jamie!
In Van min negen tot plus een! deelt ze al haar ervaringen over haar zwangerschap, het krijgen van haar twee kinderen en alle toestanden die dit met zich meebracht. Het dagboek laat je haar bijzondere belevenissen meebeleven, maar ook haar zorgen en de dagelijkse sleur.
Het boek zit vol humor en is met een nuchtere blik op het moederschap geschreven. Ook bevat het veel foto’s uit het privĂ©-album van de Olivers. Herkenbaar en hartverwarmend.

Mening Marjon (20 januari 2008):
Een nogal ongewoon boek voor mij om te lezen. Maar mijn oog viel er op bij V&D, ik zag de prijs van 5 euro en ik ben een ‘fan’ van Jamie Oliver. Dus ik nam het in een opwelling mee. En ik heb het in een dag – vandaag dus – uitgelezen. Want het is zĂł leuk, zĂł direct en met zoveel humor geschreven, dat je het met plezier uitleest. Of je nou ooit zwanger bent geweest of niet. Er waren passages bij, waar ik zo moest lachen, dat de tranen over mijn wangen stroomden. En zo vaak gebeurt dat ook niet door een boek. Of het herkenbaar is speciaal voor zwangere vrouwen, weet ik niet. Wel herkende ik gewoon het vrouw-zijn in haar grillen en lachwekkende situaties. Heerlijk ontnuchterend. Zalig om te lezen. Met een big smile.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.