Verbroken (Will Trent 4 – Sara Linton 10)

Schrijver: Karin Slaughter
Uitgeverij: Cargo/De bezige bij
Jaar: 2010
Aantal blz.: 462

Over het boek:
Sara Linton vraagt Will Trent om hulp in Grant County bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw. Maar zijn komst wordt niet door iedereen gewaardeerd. Wat houdt Lena Adams voor hem verborgen en wat had zij te maken met de dood van Jeffrey Tolliver? En waarom heeft Sara zijn hulp nodig bij het onderzoek?
Terwijl het onderzoek vordert, doet Will rondvraag naar de feiten rond Jeffreys dood. De twee vrouwen naast hem zijn beiden vastbesloten de waarheid boven tafel te krijgen, waarbij Lena steeds meer onder druk komt te staan en Sara’s wantrouwen steeds groter wordt. Langzaam ontrafelt Will een zaak vol explosieve geheimen – en komt hij dicht bij een waarheid die dodelijk kan zijn.

Mening Marjon (3 augustus 2010):
Ik ben een groot liefhebber van haar boeken en hoef nooit moeite te doen om ze te lezen. Vanaf bladzijde een zit ik er in en dan is het niet meer weg te leggen… Dat had ik met dit boek helaas niet. Het is absoluut goed geschreven, het zit heel goed in elkaar. Je wilt weten hoe het gaat aflopen. M√°√°r… Het mist alle spanning die in haar andere boeken zit. Het verhaal kabbelt als een rustig beekje verder. Jammer, ja. Maar desalniettemin t√≤ch weer een goed boek. Nog even een note: de echte onthullingen rond de dood van Jeffrey Tolliver heb ik niet gezien eigenlijk…

Ps de titel is héél passend en de symboliek springt van de voorkant af. Dat vind ik heel sterk gevonden!

****

Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.