Verloren

Schrijver: Nicci French
Uitgever: Anthos
Jaar: 2006
Aantal blz: 294

Over het boek:
Nina Landry woont met haar twee kinderen op Sandling Island, een kleine gemeenschap die wordt omringd door troosteloze vlakten en de Noordzee. Nina viert haar veertigste verjaardag en haar tienerdochter Charlie heeft een suprise party georganiseerd. Iedereen is aanwezig, behalve Charlie zelf. Niemand lijkt te weten waar zij is.
Nina gaat naar haar op zoek en bezorgdheid maakt al snel plaats voor de ergste nachtmerrie van elke ouder. Is Charlie weggelopen? Of is er iets rampzaligs gebeurd? En waarom neemt niemand haar verdwijning serieus? Terwijl de seconden van deze decemberdag voorbijtikken, komt Nina in een wanhopige strijd terecht die haar in conflict brengt met vrienden, buren, de politie en zelfs met haar eigen gezond verstand.
Tijdens deze angstaanjagende uren beseft Nina hoe weinig ze weet van haar dochters leven en moet ze haar eigen grenzen overschrijden om Charlie te vinden.
Verloren is het meest buitengewone, spannendste boek van Nicci French tot nu toe en het zal u als vanouds weer slapeloze nachten bezorgen!
Nicci French blijft onverminderd populair bij grote aantallen lezers. Al tien jaar weet dit schrijversduo menig lezer in de greep te houden. Met Verloren bewijzen de auteurs opnieuw hun unieke talent.

Mening Marjon (24 juli 2007):
De meningen zijn verdeeld over dit laatste boek van Nicci French. En ik geef toe dat de beklemmende spanning van hun eerste boeken hierin niet echt voelbaar is. En toch vind ik het een ongelofelijk goed en boeiend boek. Van het begin tot het eind schrijven ze op een heel natuurlijke ‘losse’ manier. Gevoelens en gedachten worden zeer reĂ«el en menselijk neergezet. Echt fantastisch. Een absolute aanrader!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.