Verrassing op kerstavond (Buchannan broers 2)

verrassingopkerstavond

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: 118

Over het boek:
Een onvergetelijke kerst voor de broers Buchannan… Alleenstaand vader Patrick Buchannan is een briljant arts, maar koken kan hij niet. Dus plaatst zijn zoontje stiekem een advertentie voor een huishoudster zodat er eindelijk eens een behoorlijk kerstdiner op tafel komt. Wanneer er op kerstavond wordt aangebeld, ziet Patrick tot zijn schrik Hayley op de stoep staan, de vrouw met wie hij ooit Ă©Ă©n opwindende nacht beleefde!

Mening Natasja:
Het derde verhaal in deze bundel*, en dat is een mooi vervolg op Kerst vol verleiding.
In dit deel maken we uitgebreid kennis met Patrick, de tweeling broer van Daniel, natuurlijk net zo knap dan 😉 .
Patrick is al twee jaar gescheiden en heeft de zorg van zijn kinderen, en een drukke baan als gynaecoloog.
Terwijl hij weg moest voor zijn werk krijg hij een one night stand met de mooi Havley, maar zij vlucht in de nacht van de hotel kamer weg wat Patrick erg vreemd vind.
Maar beide kunnen ze elkaar niet uit het hoofd zetten. Havley trekt de stoute schoenen aan en gaat op zoek naar Patrick.
En waar zouden we zijn als we Alfie niet hadden, de tien jarige zoon van Patrick, die niet nog een kerst zonder fatsoenlijk eten wil zitten. Hij plaatst een advertentie, en Sarah Morgan heeft hier zo’n smakelijk romantische draai aangegeven, dat het zorgt dat je dit verhaal in Ă©Ă©n ruk uit wil lezen.
Ook dit dit heeft veel leuke momenten,  en laat de romantische sfeer uit het boek spatten.
Ook delen die in het ziekenhuis afspelen zijn geweldig, en zorgen net voor dat stukje extra in het verhaal.
Prachtig boek voor de kerst, eentje die je een heerlijk gevoel geeft, en dat hebben we rond deze dagen toch allemaal een beetje nodig toch?

*****

Mening Marjon:
Dit is een juweeltje, een prachtig boek met een prachtig einde. Weer echt een Sarah Morgan. Ik begin steeds meer fan van haar te worden 😉 In dit boek kwam Alfie weer voor, net als Samen in de sneeuw, maar deze keer is hij iets meer neergezet als de tien-jarige jongen die hij is. De karakters van Patrick en Hailey zijn enigszins uitgewerkt waardoor het boek meer diepgang krijgt. En de kerstsfeer is goed aanwezig.

*****

Natasja en Marjon.

* Ook verkrijgbaar in de bundel:

kerst-met-sarah-morgan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.