Versplinterd (Will Trent 2 – Sara Linton 8)

Schrijver: Karin Slaughter
Uitgeverij: Cargo/De bezige bij
Jaar: 2008
Aantal blz.: 437

Over het boek:
Abigail Campano heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in zijn hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt zich een ongekende kracht in haar los. Een kracht die de man fataal wordt.
Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation krijgt de leiding over het onderzoek, maar al snel nemen de gebeurtenissen een onverwachte wending en blijkt het om veel meer dan een gezinsdrama te gaan.

Mening Marjon (18 september 2008):
Allereerst… De ‘korte samenvatting’ is ook die van achterop het boek en ik vind het een verkeerd beeld weergeven. MĂĄĂĄr… Het maakt niet uit, want het boek is beter dan best. Het is het 2e boek in de lijn van Will Trent (ik geloof dat dat Altlanta-serie wordt genoemd). Het eerste was Triptiek en hoewel ik dat een heel sterk boek vond, vond ik het ook erg ranzig. Een beetje ‘over the top’. Dat had ik met dit boek helemaal niet. Dit boek is menselijk, gaat diep, is erg psychologisch (helemaal in mijn straatje dus) en een heerlijke spannende pageturner. Een pluim voor Karin Slaughter. Ik vind haar met ieder boek nog beter worden.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.