Volg je hart

img_2091

Auteur: Elly Koster
Uitgeverij: Cupido
Jaar: 2016
Bladzijden: 254

Over het boek:
Sara woont in een Noors dorpje ver boven de poolcirkel. Ze droomt van warmere oorden en een leuke date. Haar dorpsgenote Lisbeth is getrouwd, maar van haar ooit zo spannende huwelijk is weinig meer over. En de Nederlandse Veerle verblijft vanwege onvoorziene omstandigheden noodgedwongen in het dorp. Als de wat excentrieke Grethe de drie vrouwen voorstelt om met haar mee op reis te gaan in een oude verbouwde bus, grijpen ze deze gouden kans met beide handen aan…

Mening Marjon:
Hoera, een nieuw boek van Elly Koster… Daar kijk ik altijd naar uit en dan heb ik het boek en lees ik het binnen een dag uit… En dan is de pret voorbij. Het boek was niet meer weg te leggen. Heb je altijd al eens willen reizen door Noorwegen en Zweden? Dit is je kans. Elly neemt je in dit verhaal mee in een camper. Vier vrouwen reizen met een camper met als doel Veerle – berooid en zonder baan – terug te brengen naar Nederland. Maar Veerle stapt voor ze ScandinaviĂ« verlaten al uit en dit houdt verband met een groot geheim. Grethe heeft ook zo haar geheimen… En wat zoeken Sara en Lisbeth eigenlijk in hun leven? Een heerlijk verhaal met humor, wijsheid, romantiek, een tikje spanning, een hoop geheimzinnigheid en een stukje geschiedenis. Aanrader!

*****

Marjon.

 

4 gedachten aan “Volg je hart”

    1. Beste Pierre, slordig van mij. Ik heb het gewoon overgenomen van internet; boek stond al boven in de boekenkast. Ik heb het aangepast!

      Groetjes, Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.