Voor altijd in mijn hart (Sullivan-serie deel 8)

vooraltijdinmijnhart

Auteur: Bella Andre
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 272
Jaar: 2016

Over het boek:
Voor lezers die van romantiek houden met nét een beetje meer


Na een tragisch verlies drie jaar geleden liet Grayson Tyler zijn leven in New York City achter zich, en begon hij helemaal opnieuw in de prachtige heuvels bij de Californische kust. Hij heeft zichzelf ervan overtuigd dat hij nooit nog iets anders nodig zal hebben dan blauwe lucht, een paar hectare grond en het geluid van de branding.

Tot de dag dat Lori Sullivan zijn leven binnenwandelt en zijn kalme, gelijkmatige kluizenaarsbestaan totaal op zijn kop zet, zoals alleen een vrouw met de bijnaam ‘Bengel’ dat kan. Maar kan Lori hem er ook van overtuigen dat het heus wel veilig is om van haar te houden
 en dat ‘voor altijd’ geen onbereikbare droom is?

Mening Natasja:
De laatste uit de fam. Sullivan die nog geen vaste relatie heeft is Lori, oftewel Bengel. Nadat ze bedrogen is laat ze alles achter om even van alle ellende bij te komen. Als ze een advertentie ziet hangen, trekt ze de stoute schoenen aan en gaat er op af. Maar wie verwacht daar nu een boer, die om op te eten is.
Ik vond dit deel echt helemaal geweldig en misschien zelfs wel de leukste tot nu toe, want wie denkt dat nu we alle Sullivans hebben gehad dat dit het laatste deel is, heeft het mis. We gaan na dit deel verder met andere familieleden, en we beginnen met neef Rafe (geweldig toch?).
Het zijn ontspannende, luchtige, erotische boeken, maar in dit deel heb ik toch verschillende keren een traantje moeten wegpinken en er zaten (zeker in het begin) erg leuke stukjes in waardoor ik hardop moest lachen. Een (e) boek dat je zeer tevreden dichtslaat.

*****

Natasja.

.

Voorgaande delen (klik per boek voor meer info):

opheteerste vanafnu verliefdenverloren betoverd door jou als je van mij was dewarevoorjou kominmijnarmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.