Wachtrij voor de ware (Lot uit de Loterij 3)

wachtrijvoordeware

Auteur: Tamara Haagmans
Uitgever: Smashwords Edition
Jaar: 2016

Over het boek:
In Wachtrij voor de Ware is Lexi zich aan het voorbereiden om het uit te maken met Roel. Daarvoor moet ze nog even snel boodschappen doen. Omdat ze haast heeft, dringt ze voor in de rij. De man achter haar, Chris, is daar niet van gecharmeerd en al helemaal niet meer als ze als miljoenste klant een reisje wint. Om van hem af te komen, zegt Lexi toe dat ze wel samen met hem op reis zal gaan. Maar is dat wel zo”n goed idee?

Voorkruipen in de rij is soms nodig om verder te komen in de liefde.

Mening Clasien:
Het derde en laatste verhaal in deze bundel is er √©√©ntje met humor en natuurlijk vlinders. In de hoofdrol Lexi en haar Chris die ze ontmoet in een supermarkt onder bijzondere omstandigheden. Lexi is de miljoenste klant en wint een prijs, maar Chris vind dat hij recht heeft op deze titel. Zo ontstaat er een onstuimige “bedrelatie” zo is de afspraak, maar kunnen ze zich hieraan houden of slaat de verliefdheid toe. “We waren bedmaatjes. Maar ik ben verliefd op hem geworden en dat zouden we niet doen, was de afspraak”. In dit deel komt Niki weer voor als vriendin van Lexi. In de titel komt het woord “rij” voor en dat keert telkens terug in het verhaal, de rij in de supermarkt, de rij bij de Efteling en de rij mensen aan wie Chris haar wil voorstellen.

Ik vond dit een leuk en lekker vlot boek om te lezen, normaal ben ik niet zo van de korte verhalen maar deze zijn gewoon compleet er ontbreekt niets. Zeker zal ik vaker een boek van Tamara Haagmans ter hand nemen en aanraden aan mijn leesvriendinnen. Dit is meer dan alleen een chicklit, elk verhaal heeft een prima verhaallijn.

****

Clasien:

Voorgaande delen:

deervaringvanjeleven dubbelverliefd

Ook verkrijgbaar in de bundel:

lotuitdeloterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.