Weg van jou

wegvan

Auteur: Emily Hainsworth
Jaar: 2012
Uitgever: Querido
Blz: 271

Korte omschrijving:
Op de plek waar Camdens grote liefde Viv verongelukt is, ziet Camden een vreemd groen licht. In dat licht verschijnt een onbekend meisje
 Hij volgt haar en komt terecht in een parallelle wereld waarin Viv nog leeft. Maar wat is er met hemzelf gebeurd in deze wereld? En waarom mag hij van het onbekende meisje geen contact zoeken met Viv? Ondanks alle waarschuwingen zoekt hij Viv toch op. Ze kunnen hun geluk niet op: eindelijk zijn ze weer bij elkaar. Maar langzaam maar zeker ontdekt Camden dat deze Viv anders is, en een duister geheim met zich meedraagt. Als de doorgang tussen hun werelden steeds kleiner wordt, moet Camden een keuze maken: laat hij Viv achter of blijft hij bij haar, voordat het venster voorgoed sluit?

Mijn mening:
Als je houdt van het spiritualisme dan is dit echt een boek voor jou. Wauw. Een verhaal over een hartverscheurende liefde tussen Viv en Cam. Viv komt om bij een ongeluk en Cam zijn wereld staat op zijn kop. Dan komt Cam erachter dat Viv leeft in een andere wereld die hij kan betreden via een doorgang. Cam is zielsgelukkig totdat hij achter een andere kant van Viv haar persoonlijkheid komt.

*****

Clasien.

 

5 gedachten over “Weg van jou”

      1. Heel lief van jullie dames, maar ik ben al niet zo’n papieren lezer meer en heb pas een hele stapel gekregen. Ik zet ‘m wel op het digitale lijstje! Maar dank je wel!

  1. Voor mij 4*
    Heerlijk boek over het leven na de dood of was het andersom ?Heel erg apart als je leest over de twee werelden waarin Cam na de dood van Viv beland.
    Zouden we dit allemaal niet eventjes willen, terug naar de mensen die er niet meer zijn al was het maar voor eventjes? Maar ook heeft dat natuurlijk wel vele nadelen als dit allemaal zo kon.
    Ik vond het heerlijk weglezen en heb me ook geen moment verveeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.