Welkom

… op Uitgelezen! Dit is de opvolger van Uitgelezen.punt dat helaas sinds 31 maart 2019 niet meer bestaat. Uitgelezen.punt werd in 2006 opgericht door Denise en Marjon. Denise is inmiddels afgehaakt en Marjon is ermee doorgegaan. Veel recensies van Uitgelezen.punt zijn overgenomen in deze Uitgelezen, maar dit is verspreid gebeurd en dat betekent dat je ze tot ergens in juli 2023 zal zien verschijnen. Daar tussen zullen de nu gelezen boeken-recensies gepubliceerd worden.

Recensies
Uitgelezen is van Marjon, maar ook anderen leveren recensies. Wil je weten wie, kijk dan in de lijst Auteurs-Series-Medewerkers bij ‘Recensies’.

Boekenseries
Je vindt alle geplaatste series terug in de lijst Auteurs-Series-Medewerkers bij de S van Series. In de loop der jaren zullen veel series aangevuld worden en kan je op deze site de volgorde van de boeken terugzien.

Cookies en privacy
Meer weten over cookies en je privacy? Lees dan onder het kopje Privacybeleid. Onthoud dat dit een hobby-site is en dat Uitgelezen geen enkel belang heb bij jullie gegevens. 

Wil je contact opnemen met Uitgelezen? Dat kan via KLIK