Winter in Schotland

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2019
Bladzijden: 416

Over het boek:
Workaholic Hannah weet dat ze onmogelijk de rest van haar leven vakanties met haar familie kan vermijden. Alleen hee¬ ze naast hun hooggespannen verwachtingen nu ook stress vanwege het grote geheim dat ze sinds kort met zich meedraagt.
Huismoeder Beth zit in een persoonlijke crisis. Het enige wat zij van kerst verwacht is tijd om te besluiten of ze weer aan het werk zal gaan. De bedoeling was echter dat haar familie voor ontspanning zou zorgen, en niet het tegendeel!
Posy vraagt zich af of ze wel haar “beste leven’ leidt, maar dur¬¨ niet te veranderen uit loyaliteit jegens haar ouders. Tot haar nieuwe buurman Luke de rust komt verstoren‚Ķ
In de koude Schotse Hooglanden droomt Suzanne McBride van de perfecte kerst met haar drie totaal verschillende dochters. Maar zullen ze een hele vakantie met elkaar overleven? Suzanne zal moeten vertrouwen op de kracht van familiebanden om haar dochters weer bij elkaar te krijgen.

Mening Marjon:
Ik heb zojuist al een beetje kerst gevierd. In de sneeuw. In Schotland. Bij een hele gezellige maar absoluut zeer re√ęel neergezette familie. Voor het eerst in lange tijd komen de drie zussen Hannah, Beth en Posy weer bij elkaar met de kerst en wel bij hun ouders in de Schotse Hooglanden. Hannah neemt een geheim mee, Beth vindt veranderen moeilijk en Posy ontmoet iemand die alles lijkt te doen veranderen. Maar dat is niet alles van dit verhaal. Want er is een verleden dat nog altijd een grote stempel drukt op het nu en het lijkt erop dat dat niet langer genegeerd kan worden. Het boek kent diepgang, ontroering, herkenbaarheid, liefde en sfeer, maar ook de moeilijke dingen van het leven. Je kan het niet meer wegleggen. Wat een aanrader weer van deze auteur!

*****

Ik ontving het boek van de uitgever waarvoor mijn hartelijke dank.

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.