Wreed

Wreed

Auteur: Mel Wallis de Vries
Jaar: 2013
Bladzijden: 272
Uitgever: De Fontein

Korte samenvatting:
Langzaam en verward komt Danielle bij bewustzijn. Ze is geblinddoekt en vastgebonden op een bed. In de kamer voelt ze de aanwezigheid van een ander. Ze smeekt haar ontvoerder om haar te laten gaan, maar wat ze ook zegt, de kidnapper zwijgt.
Dan voelt ze plotseling iets kouds en scherps. Danielle beseft dat de nachtmerrie nu pas echt is begonnen. Komt ze hier ooit levend uit?

Mijn mening:
Zeker een goed boek. Spannend dus je blijft doorlezen. Wel vind ik Danielle een beetje na√Įef voor haar leeftijd. Eerst met Stan en nu trap ze er weer in met haar nieuwe vriend. Beide zijn ze niet van de zuivere graad. Dat de dader is beschreven op zwarte bladzijde geeft een extra dimensie aan het boek, je kan namelijk zien waarneer “hij” er weer aankomt.

****

Clasien.

3 gedachten aan “Wreed”

 1. Goedemorgen Marjon,

  Zo te lezen aan verhaal is zeker heel spannend boek. Brrr….
  Wij gaan straks weg. Het is erg mistig buiten. Brrr… Niks aan.

  Ik wens jou ook fijne weekend.
  Lekker genieten1
  Liefs Jacqueline & Ferry.

 2. erg goed weer
  mijn reactie van het boek ****

  Wreed: Mel Wallis de Vries
  nov18

  wreedWreed (2013)

  Van Mel Wallis de Vries
  Website:www.melwallisdevries.nl.
  Thriller

  272 pagina’s

  Wreed is de nieuwe bestseller van Mel Wallis de Vries, de koningin van de Nederlandse jeugdthriller. Dit boek lees je op het puntje van je stoel! Wat als je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt en er niemand meer is om je te helpen? Langzaam en verward komt Danielle bij bewustzijn. Ze is geblinddoekt en vastgebonden op een bed. In de kamer voelt ze de aanwezigheid van een ander. Ze smeekt haar ontvoerder om haar te laten gaan, maar wat ze ook zegt, de kidnapper zwijgt. Dan voelt ze plotseling iets kouds en scherps. Danielle beseft dat de nachtmerrie nu pas echt is begonnen. Komt ze hier ooit levend uit?

  Uitgever: De Fontein
  ISBN: 9789026134852

  Mijn reactie van het boek: ****

  Mooi is dat,dat je als ouders zo een kijkje krijgt in het leven en gedachten van een puber.Wat is er erger dat je kind zoveel leugens thuis verteld?Geef je hun het voordeel van de twijfel?
  Soms moet je gewoon vertrouwen hebben in de kinderen en hopen dat het allemaal maar goed gaat komen.
  Ook in dit boek lees je wat er in Danielle’s leven gebeurd en hoe ze denkt ,daarom zijn de boeken van Mel zo goed te lezen voor zoal de jeugd als voor volwassenen.
  Ik vond ook dit weer een erg goed boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.