Zand op je huid

 

Auteur: Jennifer Cruisie
Uitgever: Harper Collins
Jaar: 1993/2009/2017
Bladzijden: 125

Over het boek:
Hoe moeilijk kan het zijn, vraagt Kate zich af. Gewoon een aardige, geslaagde, gedistingeerde man vinden. Toch is ze in drie jaar al drie verloofdes verder. Zou een chic vakantieresort een betere plek zijn om te zoeken?
Haar eerste afspraakjes zijn niet hoopgevend. Ze is dan ook blij als ze in Jake, de onderhoudsman van het resort, een kameraad vindt bij wie ze haar frustraties kwijt kan. En met wie ze een beetje lol kan hebben. Wel zonde dat hij zo weinig ambities heeft. Al werkt zijn onbezorgde levensstijl zeker ontspannend!
Voor Jake, die Kate in eerste instantie als ijskonijn had weggezet, is het een aangename verrassing hoe leuk ze in onbewaakte momenten kan zijn. Samen de georganiseerde activiteiten ontvluchten, vindt hij dan ook prima, al moet het daar wel bij blijven. Vrijheid blijheid, is zijn motto.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en dan wordt het kiezen. Voor het onzekere avontuur van elkaar… of voor de weg die ze ieder hadden uitgestippeld?

Mening Marjon:
Ik heb al een aantal boeken van Jennifer Cruisie gelezen en die waren allemaal beter dan dit. Ik herken haar hier ook niet in. Het verhaal blijft aan de oppervlakte hangen, geen karakter wordt uitgediept… jammer. MĂĄĂĄr voor twee ontspannen uurtjes is dit een prettig leesbaar boek.

***

Marjon.

Ook verschenen in de bundel:

 

2 gedachten aan “Zand op je huid”

  1. Knap dat jij ook het boek dan altijd uit leest. Ook knap dat je de tijd en rust kan vinden om zoveel boeken te lezen. Er ligt bij mij een hele stapel te wachten. Ik heb in september 3 weken vakantie mss komt het er dan van. Ik geniet nog steeds vsn je recensies en soms heb ik het boek zelf gelezen…

    1. Heel vaak ook niet hoor, Trudie. Maar die boeken verschijnen hier dan ook niet. Soms zit er net iets in het boek dat me toch doet doorlezen. En soms is het onderdeel van een serie, dan lees ik het ook uit.

      Ik vind het leuk om te horen dat je geniet van de recensies hier en dank je wel dat je Uitgelezen al een tijdje volgt.

      Ik lees heel snel, iets wat ik van mijn vader heb geĂ«rfd. TV kijken doe ik amper, dat scheelt ook. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.