Zeezucht – Chesapeake Bay Saga 1

Zeezucht

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2010
Aantal bladzijden: 398

Korte samenvatting:
De drie verwaarloosde schoffies die Ray en Stella Quinn ooit liefdevol in hun huis opnamen, zijn inmiddels volwassen mannen. Cameron, Ethan en Phillip zijn totaal verschillend, maar over één ding zijn ze het eens: familie is het allerbelangrijkst. Dus wanneer Ray onverwacht overlijdt, keren ze terug naar hun ouderlijk huis om aan zijn laatste wens gehoor te geven. Zorgen voor de tienjarige Seth.
Voor Cam is dat misschien nog wel het moeilijkste. Hij is de man van het snelle leven: hij racet met boten en auto’s, reist de wereld rond en heeft in ieder stadje een ander schatje. Niet alleen kan hij opeens niet meer gaan en staan waar hij wil, hij wordt ook¬† nog eens tot huisman gebombardeerd. Hij, die een bloedhekel heeft aan huishoudelijke klussen! En dat alles voor een brutaal klein opdondertje dat hij niet eens kent. Ten slotte heeft hij binnen de kortste keren Anna Spinelli op zijn dak, de pittige sociaal werkster die Seth onder haar hoede heeft. Gelukkig krijgt hij wijze adviezen uit een wel h√©√©l onverwachte hoek.

Mening:
Hoewel het boek enigszins voorspelbaar is, is het toch een goed boek. De balans romantiek, seks en serieuze onderwerpen is perfect en Nora Roberts-eigen leest het boek heerlijk weg. In dit boek speelt Cam(eron) de hoofdrol en ik vind wel dat zijn verandering wel erg makkelijk plaatsvindt. Dat haalt voor mij een sterretje van het boek af. Zijn twee broers worden heel interessant gemaakt en die zullen centraal staan in de volgende delen. En daar kijk ik naar uit!

****

Marjon.

E√©n gedachte over “Zeezucht – Chesapeake Bay Saga 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.