Zeven perfecte dagen

 

Auteur: Rosie Walsh
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2018
Bladzijden: 336

Over het boek:
Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.
Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.
Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.
En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij


Mening Marjon:
Vanaf de eerste bladzijde houdt dit boek zich in zijn greep. Sarah ontmoet haar grote liefde in Eddie en na 7 dagen is het opeens over. Waarom? Omdat je dat als lezer bijna net zo graag wil weten als de wanhopige Sarah blijf je lezen. En als het antwoord komt is dat alles wat je niet verwacht. En dan realiseer je je weer dat liefde en haat heel dichtbij elkaar liggen. En dan is het verhaal nog helemaal niet afgelopen. Dit verhaal raakt je, doet je ook nadenken over wat echt belangrijk is in je leven. Wat een prachtig boek wat ik nooit zal vergeten.

*****

Mening Natasja:
Wauw wat een verhaal zeg!
De dag dat Sarah Eddie ontmoet is er meteen een klik. Ze maken de mooiste tijd van hun even mee in de zeven dagen dat ze samen zijn. Ze beloven elkaar zo snel mogelijk weer te zien, maar als Sarah dan niks meer van Eddie hoort is ze zo in de war en angstig dat er wel iets gebeurd moet zijn.
Als je net aan het verhaal begint verwacht je een fijne roman, eentje die lekker leest en die je eigenlijk maar moeilijk weg kan leggen. De zeven dagen samen zijn dan ook voor de lezer erg fijn om te lezen, je weet zelfs al hoe dit af gaat lopen. STOP

. niet waar, jeetje wat een wending krijgt dit verhaal, ik had dit dan ook totaal niet aan zien komen en was werkelijk verbijsterd.
Wat is dit goed geschreven zeg, geweldig! Dus een echte aanrader!

*****

Marjon en Natasja.

2 gedachten aan “Zeven perfecte dagen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.