Zomer in de kleine bakkerij (De kleine bakkerij aan het strand 2)

Auteur: Jenny Colgan
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2020
Bladzijden: 368

Over het boek:
Zomer in de kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan is het tweede deel van De kleine bakkerij-serie en een heerlijke feelgood vol humor, passie en romantiek.

Het is eindelijk zomer in de kleine bakkerij aan het strand. Polly Waterford is gelukkiger dan ooit: haar bakkerij loopt goed en samen met Huckle, de liefde van haar leven, geniet ze van het leven in het havenstadje Mount Polbearne, dat haar thuis is geworden.
Toch zit er een donker randje aan de fijne zomerbries die door het dorp waait. Selina, Polly’s vriendin die sinds kort weduwe is, wil verhuizen naar het eiland. Maar Polly draagt een geheim met zich mee dat Selina’s herstel overhoop kan gooien. En wanneer de oude eigenaar van de bakkerij opeens sterft staat Polly’s bedrijf op het spel.
Zal Polly alles verliezen waar ze van houdt?

Mening Marjon:
Wat een heerlijk vervolg in deze serie. Ik moest er even in komen, maar dan word je zo weer het verhaal in gezogen en kan je het boek niet meer wegleggen. Polly heeft het niet makkelijk in dit boek, haar bazin overlijdt en dat maakt alles anders. En de broer van haar geliefde Huckle komt zijn verantwoordelijkheden niet na en dat drijft een wig… enfin… gewoon gaan lezen. Het boek is weer geweldig. Aanrader, al die boeken van deze auteur.

*****

Marjon

Voorgaand deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.