Zusje

Zusjelupton

Auteur: Rosamund Lupton
Bladzijden: 352 pagina’s
Uitgever: Boekerij
Uitgave: maart 2013

Samenvatting
Niets kan de band tussen zussen verbreken…Als Beatrice tijdens een zondagse lunch een paniekerig telefoontje krijgt over de vermissing van haar jongere zus Tess, stapt ze op het eerste vliegtuig naar Londen. Naarmate ze meer te weten komt over de verdwijning, neemt de verbijstering toe over hoe weinig ze feitelijk weet van het leven van haar zusje en ze is niet voorbereid op de angstaanjagende waarheden die ze onder ogen moet zien. De politie, haar verloofde en zelfs haar moeder leggen zich erbij neer dat ze Tess hebben verloren, maar Beatrice kan dat niet. Naarmate ze dichter bij de schokkende waarheid komt, raakt ze steeds geĂŻsoleerder van haar omgeving en wil niemand haar meer geloven.

Mening:
Ik vond het af en toe wat apart geschreven. Dan wordt er weer uit het oogpunt van Tess gekeken en dan weer van Bee ( Beatrice).
Bee vat eigenlijk alles samen voor je. Doordat het verwarrend voor mij was kon ik er niet echt in komen met het boek. Wel heb ik het uitgelezen want wou toch weten hoe het nu zat. Dit was plot was wel goed bedacht en ook zeker wel mogelijk en absoluut niet voorspelbaar. Maar eerlijk is eerlijk dit boek was het voor mij net niet.

**

Jolanda.

 

6 gedachten over “Zusje”

  1. ik heb dit boek afgelopen zomer gelezen, het was even wennen aan de manier van schrijven, en ook een verrassende wending op het einde. Uiteindelijk pakte het boek mij wel en kon ik het niet meer wegleggen, en dat was best lang geleden. Een goed boek, maar niet een boek dat ik in mijn boekenkast laat staan om te herlezen.
    groetjes Ghita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.