Zwaar beproefd (Isa & Ruben 2)

zwaarbeproefd

Auteur: Chantal van gastel
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2013
Bladzijden: 320

Over het boek:
Isa en Ruben zijn stapelverliefd en gaan samenwonen. Ruben heeft zelfs een inloopkast voor Isa gemaakt. En Isa is eindelijk een beetje gewend aan het idee dat Rubens waanzinnig aantrekkelijke verschijning nu echt ‘bij haar’ hoort. Ook al springt ze nog steeds uit bed om haar tanden te poetsen vóór Ruben wakker wordt.
Maar dan gaat Ruben samenwerken met zijn knappe ex-vriendin en maakt Isa steeds langere dagen in de dierenartsenpraktijk. Ze leert veel van haar nieuwe baas Hugo die haar bij een ingewikkelde operatie betrekt. Ruben en Isa zien elkaar alleen nog als ze ’s avonds in bed ploffen en zo krijgt jaloezie de overhand. Is hun relatie bestand tegen opdringerige collega’s? En wanneer durft Isa nou eindelijk eens honderd procent zichzelf te zijn bij Ruben?

Mening Marjon:
Het is zover: Isa en Ruben gaan samenwonen. Alles is dus goed. Toch…? Nou: niet dus. Isa durft zich helemaal niet te geven aan Ruben en verstopt een groot deel van zichzelf. Blijkbaar is ze erg onzeker. En daar wordt Ruben weer erg onzeker van met als gevolg dat hij haar helemaal niet meer vertrouwd. Het lijkt er op dat Isa en Ruben nog helemaal niet toe zijn aan samenwonen. En er gebeurt dan ook van alles. Omdat Isa wel alles toevertrouwt aan het boek, ga je echt van haar houden en leef je enorm mee. Het boek leest heerlijk weg.

*****

Marjon.

Voorgaande deel:

zwaarverliefd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.