Zwaar verliefd (Isa & Ruben 1)

zwaarverliefd

Auteur: Chantal van Gastel
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2010
Bladzijden: 256

Over het boek:
‘Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z’n drieĂ«n, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.’

Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

Mening Marjon:
Ooit las ik dit boek al maar dat is zo lang geleden dat het als nieuw las. En wat heb ik ervan genoten. Er zit heerlijk vaart in het boek en je gaat van Isa houden. Ze doet heel veel moeite om gezonder te worden en krijgt niet alle begrip. Maar wel een man op haar pad voor wie het niets uitmaakt.

*****

Marjon.

2 gedachten over “Zwaar verliefd (Isa & Ruben 1)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.