Aan het meer van Butternut – Butternut boek 1 *****

butternut

Auteur: Mary McNear
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Jaar: 2013
Bladzijden: 295

Omschrijving:
Allie Beckett verhuist samen met haar zoontje Wyatt van vijf naar het vakantiehuisje van haar familie aan een prachtig meer in Noord-Minnesota. Twee jaar geleden is haar man gesneuveld in Afghanistan en in het huisje waar ze zoveel gelukkige zomers heeft doorgebracht hoopt ze haar verdriet te verwerken.
Het kleine stadje Butternut biedt precies de geborgenheid die Allie zoekt. Ze haalt de banden aan met haar jeugdvriendin Jax en met Caroline, de eigenaresse van het lokale koffietentje die alles weet en iedereen kent. Allie had alleen buiten haar nieuwe buurman gerekend. Walker Ford merkt al snel dat hij niet om zijn gevoelens voor zijn vinnige maar kwetsbare nieuwe buurvrouw heen kan


Mening:
Eerlijk is eerlijk: ik moest er even inkomen. Hoewel Allie en Walker de hoofdrol spelen, lopen hun verhalen ieder apart ook mee en daarnaast ook dat van Jax en zijdelings dat van Caroline. Het ging in het begin zo van de een op de ander over dat ik niet lekker in het verhaal kwam. Maar al gauw was ik verloren en kon ik alleen maar door- en doorlezen. Je leeft mee met Allie en ook met Jax. Komen ze er uit? En hoe gaat het dan verder? Je nieuwsgierigheid wordt gewekt. Dit boek zou het eerste van een trilogie zijn en daar ben ik blij om, want niet alles is afgerond. Ik kijk er naar uit de vervolgdelen te lezen; ik hoop dat ze gauw verschijnen.

*****

Marjon.

4 gedachten aan “Aan het meer van Butternut – Butternut boek 1 *****”

  1. Natasja, als ik op vakantie ben, lees ik sowieso minder. Ook als Gert thuis is. Dus wel herkenbaar. Komt wel weer, lekker van genieten!

    Fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.