Aanpakken!

aampakken - kopie

Ook digitaal en als dwarsligger verkrijgbaar.

Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: House of books
Jaar: 2011
Aantal bladzijden: 351
ISBN: 9789044332322

Korte samenvatting:
Samantha is een jonge topadvocate in London. Op een dag maakt ze een enorme fout…zo enorm dat haar hele carriere op het spel staat. In paniek ontvlucht Sam haar kantoor en belandt op het Engelse platteland. Bij een villa wordt ze aangezien voor de nieuwe huishoudster. De heer en mevrouw Ceiger hebben geen idee dat ze een advocate met een IQ van 158 in huis hebben gehaald. En Samantha heeft geen idee hoe ze wasmachine moet aanzetten. En die *&%#@ oven werkt ook al niet mee. Maar Sam bijt nog liever haar tong af dan tuinman Nathaniel om hulp te vragen bij het bereiden van haar eerste cordon bleu-maaltijd. Zal Samantha ooit nog terugkeren naar London? En zo ja, wil ze haar oude leven dan weer terug? Hoe staat het eigenlijk met haar emotionele huishouding?

Mening:
Ik heb bij sommige stukken van dit boek echt hard moeten lachen. En sommige stukken zijn ook echt herkenbaar.. Voor mijzelf vind ik dit echt een leuk en grappig verhaal.

Aantal sterren (maximaal 5): ****

Manuela Reijnen.

Eerder gerecenseerd: KLIK

13 gedachten over “Aanpakken!”

 1. Goedemorgen Marjon met j,,,,, Pfffff…
  Sorry.. Het is spannend boek om te zien Marjon. Maar ik leest nooit. Ik weet dat boeken er gezond om te lezen. Wat heb je ook heel veel boeken. Jammer dat weer raar weer is. Je had vroeger ook konijn gehad. Jimmy is erg slimme konijn. Eergisteren hebben wij Jimmy nageltjes genipt. Het ging goed.

  Fijne woensdag gewenst.
  Groetjes van Jacqueline & Ferry.

  1. Ik heb 3x een konijn gehad. Nu wil ik geen dieren meer die ik niet kan meenemen op vakantie, want dan mis ik ze zo!
   Nageltjes knippen vond ik altijd eng werk.

   Ik lees heel veel, maar ik heb er echt behoefte aan. Het is voor mij accu laden!

   Jullie ook!
   Groetjes, Marjon.

 2. Dit boek heb ik inmiddels al 2 of 3x gelezen, ik krijg er nooit genoeg van, het zit zo leuk in elkaar!

 3. Wij kunnen ook niet vakantie toe. Vanwege onze Jimmy. Ik ben heel lang niet meer op vakantie geweest. Iemand heeft wel aangeboden om te oppassen. Dat wil ik niet. Dan zou ieder keer aan denken op vakantie. Nageltjes knippen moet ook voorzichtig gebeuren. Wij heb alle konijnen gedaan. Ferry houd dan vast. Dan ga ik nageltjes knippen. Zo doen wij het.
  Groetjes van Jacqueline & Ferry.

  1. Nee, ik kan dat ook niet hoor, zonder mijn dieren op vakantie. Mijn honden gaan altijd mee. Ja, het is een precies karweitje hĂš, nageltjes knippen.

   Ik ga even op jullie log kijken!

   Groetjes, Marjon.

 4. Ik heb dit boek zelf en inderdaad, een erg leuk boek! Heb ook vaak hardop moeten lachen.. maar dat gebeurt wel vaker bij de boeken van Sophie Kinsella 😉

 5. Ik heb afgelopen week dit boek voor de tweede keer gelezen. Een heerlijk boek, waar je niet teveel over na hoeft te denken en wat lekker weg leest. Gisteren tijdens een lange treinreis heb ik het uitgelezen, terwijl in de coupé iedereen om mij heen op de telefoon zat te staren, zat ik heerlijk verdiept in het boek.
  Misschien ga ik nog iets van haar lezen, maar niet alles van haar spreekt mij aan.

  1. Lijkt me ook wel weer leuk om te lezen. Ik lees ook meestal in de trein. Maar vaak op mijn iPhone dan. Dus misschien doen meer mensen dat 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.